1397/05/07
برگزاری کارگاه تخصصی ائمه جماعات دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع ارتباط مؤثر
به همت مدیریت امور روحانیون و مبلغین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه تخصصی ویژه ائمه جماعت خوابگاهی و رابطین این دفتر برگزار شد.
برگزاری کارگاه تخصصی ائمه جماعات دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع ارتباط مؤثر
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این کارگاه از ساعت 14 روز یکشنبه 7 مرداد 97 با حضور دکتر عزیزی، کارشناس و مشاور امور خانواده و 20 تن از ائمه جماعات خوابگاه‌ها و رابطین دانشکده‌ها در سالن شورای دفتر نهاد واقع در ساختمان معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در ابتدای کارگاه دکتر عزیزی، ضمن خوشامدگویی و خیرمقدم به حضار به یکی از مباحث اصلی درزمینهٔ برقراری ارتباط مؤثر اشاره کرد و گفت: شناخت نسل‌ها از مهم‌ترین مباحث در برقراری ارتباط مؤثر با افراد است و مهم‌ترین ویژگی متمایز در نسل‌های مختلف، ضریب هوش تحلیلی است؛ به‌گونه‌ای است که خردسالان 2 ساله نسل جدید به‌اندازه کودکان 7 ساله نسل قدیم ضریب هوشی تحلیلی دارند.
وی در ادامه یکی دیگر از تفاوت‌های نسل جدید با نسل قدیم را کنجکاوی و ریسک‌پذیری بالای نسل جدید معرفی کرد و با تعریف «هوش هیجانی» گفت: قدرت کنترل و مدیریت هیجانات، احساسات و عواطف خود و دیگران که به روابط اجتماعی منجر می‌شود، به‌عنوان هوش هیجانی تعریف می‌شود.
وی در ادامه به عوامل مؤثر در افزایش هوش اجتماعی اشاره کرد و گفت: تعداد فرزندان، روابط خانوادگی مناسب، کم شدن فضاهای فردی و آموزش مهارت‌های اجتماعی از عوامل افزایش هوش هیجانی هستند.
دکتر عزیزی در ادامه با تعریف تیپ‌های شخصیت انسان‌ها گفت: هر انسان دارای دو تیپ شخصیتی درون‌گرا یا برونگراست که افراد درون‌گرا، حساس و زودرنج، استرسی و عصبی، مسئولیت‌پذیر، مردد، محتاط، جزئی‌نگر و دقیق، متفکر، عمیق و فردگرا و دارای اعتمادبه‌نفس پایین هستند.
وی افزود: در مقابل اما افراد برونگرا؛ سطحی، کلی‌نگر، دمدمی‌مزاج، ریسک‌پذیر، شاد و زودباور، ریلکس و خونسرد، جمع‌گرا، دارای اعتمادبه‌نفس بالا و عدم تمرکز هستند.
دکتر عزیزی در خاتمه بحث ابراز داشت: افراد درون‌گرا در رشته‌های فردی، جزئی و عمیق دقیق‌ترند و در مقابل شخصیت‌های برونگرا در رشته‌های سطحی و کلی و جمعی موفق‌تر هستند.


کلمات کلیدی:
نظرات کاربران
کد امنیتی