1398/10/11
کرسی اخلاق اسلامی و زیارت از امامزاده صالح (ع)، ویژه استادان دانشکده توان‌بخشی برگزار شد
به همت رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده توان‌بخشی و مدیریت هم‌اندیشی استادان نهاد، کرسی اخلاق اسلامی و زیارت استادان دانشکده توان‌بخشی از امامزاده صالح (ع) برگزار شد.
کرسی اخلاق اسلامی و زیارت از امامزاده صالح (ع)، ویژه استادان دانشکده توان‌بخشی برگزار شد
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این برنامه از ساعت 9 صبح روز سه‌شنبه 10 دی ۹۸ و با حرکت استادان از دانشکده به سمت امامزاده صالح (ع) آغاز شد.
در ابتدا با حضور در سالن اجتماعات امامزاده، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جمشید معصومی به بیان فلسفه وجودی دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم پرداخت و گفت: نظام عالم در چند مرحله طراحی شده است؛ یک مرحله آنجایی است که ما چیز خاصی نبودیم و خداوند ما را از هیچ آفرید و در مرحله بعدی وارد این دنیا شدیم.
وی افزود: این دنیا طراحی شده برای اینکه روح انسان تکامل پیدا کند و همان‌طور که در رحم اول، جسم انسان تکامل می‌یابد در دنیا که به‌مثابه رحم دوم است با مواجه‌شدن انسان با انواع رنج‌ها و لذت‌ها روح و تکامل می‌یابد و پس‌ازاین زندگی مادی، خداوند می‌فرماید شما متولد می‌شوید.
وی با اشاره به اینکه انسان باید ا ز هر فرصتی برای تکامل روح استفاده کرد؛ گفت: تفکر، عبادت و ...، همه این‌ها عامل تکامل‌اند؛ رنج‌ها و لذت‌ها را باید مدیریت کرد و این‌ها باعث تکامل انسان خواهد شد.
دکتر معصومی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تقابل دائمی جریان و حق و باطل در طول تاریخ گفت: وقتی به تاریخ بشر نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که جریان حق و باطل در طول تاریخ همیشه مقابل هم بودند و در این تقابل جریان باطل - هابیل‌ها، نمرودها، فرعون‌ها، بنی‌امیه‌ها و قدرت‌های فاسد تاریخ - عمدتاً میدان را در اختیار داشته‌اند؛ چون دست باطل، باز است و با زر، زور و تزویر به خواسته‌های خود می‌رسند.
وی در ادامه افزود: این نگاه سطحی به تاریخ، یک آثار منفی و مخربی در زندگی ما گذاشته است؛ ما از درون دلمان می‌خواهد حق‌طلب باشیم ولی روش‌های ما باطل است؛ چون این نگاه سطحی از تاریخ این پیام را به ما داده است که اگر می‌خواهی حق‌طلب باشی، باید با بدبختی، فقر و... روبرو شوی؛ ازاین‌روست که هم می‌خواهیم حق‌طلب باشیم و هم میدان‌های باطل را داشته باشیم تا از کسی عقب نیفتیم و متأسفانه اکنون جامعه‌ی ما دچار این بیماری شده که همه‌ی ما از درون حق‌طلبیم اما در بیرون، باطلیم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر معصومی راهکار تغییر نگاه به تاریخ را فرهنگ‌سازی، آگاهی بخشی و جدی گرفتن قانون برشمرد و افزود: باید به تاریخ نگاه عمیق داشته باشیم؛ نگاه عمیق به ما می‌گوید جبهه‌ی حق نیازی به پیروزی ندارد و همه قدرت‌ها و امکانات عالم، همه موجودات عالم - همانند شکافته شدن آب دریا، گلستان شدن آتش، پرندگان ابابیل و ... - مهمات جبهه‌ی حق‌اند.
وی در پایان اظهار داشت: تلاش کنیم به جریان حق بپیوندیم که اگر حق‌طلب شدیم؛ هر کاری که در طول تاریخ توسط حق‌طلبان صورت بگیرد، در آن شریکیم و این اصل در خطبه 12 نهج‌البلاغه توسط مولای متقیان بیان شده است.
در پایان این جلسه استادان پس از زیارت مضجع شریف و اقامه نماز ظهر و عصر و پذیرایی، به سمت دانشکده بازگشتند.

نظرات کاربران
کد امنیتی