1399/12/06
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سید علیرضا تراشیون: پدر و مادر باید در تربیت فرزندانشان از زمانی که به دنیا می‌آیند یک سند تربیتی 25 ساله داشته باشند
به همت مدیریت امور روحانیون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دوازدهمین جلسه از کارگاه «نقش تربیتی در خانواده و دانشگاه» ویژه ائمه جماعات دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سید علیرضا تراشیون: پدر و مادر باید در تربیت فرزندانشان از زمانی که به دنیا می‌آیند یک سند تربیتی 25 ساله داشته باشند

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوازدهمین جلسه از کارگاه «نقش تربیتی در خانواده و دانشگاه» با موضوع (خانواده و آسیب های فضای مجازی) ویژه ائمه جماعات، کارمندان و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران از ساعت 10 روز دوشنبه 4 اسفند ماه 99 به‌صورت مجازی و بر بستر اسکای روم دفتر نهاد برگزار شد.
در ابتدای جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سید علیرضا تراشیون، مشاور امور خانواده، با بیان نکاتی درباره مدیریت کنترل و آسیب های فضای مجازی، گفت: فضای مجازی جامعه بدون هنجار می باشد و فضای بدون مسئولیت، بدون قانون است.
وی در ادامه اظهار داشت: استفاده بیش از اندازه از فضای مجازی اعتیاد آور است که کاهش مسئولیت پذیری، پرخاشگری، افت در کارکردهای فردی و اجتماعی و جزیره ای عمل کردن در محیط خانه، از نشانه های آن است.
ایشان در ادامه گفت: متأسفانه یادگیری در این فضا به دور از مهارت آموزی است. به یادگیری های میدانی نمی روند و فرزندان پر مدعا و پر اطلاع، ولی کم توان به وجود می آید. ما باید در بحث توانمند کردن آنها و هوش اقتصادی و سواد مالی آنها کار کنیم. ما باید سطح آگاهی خانواده‌ها را بالا ببریم؛ پدر و مادر باید در تربیت فرزندانشان از زمانی که به دنیا می‌آیند یک سند تربیتی 25 ساله داشته باشند تا عمر فرزندان هدر نرود .ادیسون می‌گوید من مدیون مادرم هستم، چون در زیر زمین خانه مان یک کارگاه برای من درست کرد.
مشاور امور خانواده، در ادامه اظهار داشت: به واسطه فضای مجازی اوقات فراغت بهترین فرصت برای رشد انسان می باشد، ولی فردی که در فضای مجازی سیر می‌کند مطمئناً آسیب خواهد دید. همچنین این فضا افول اخلاقی ایجاد می کند و ارزش ها را به صورت نرم از بین می برد. این به خاطر سیاست‌هایی است که پشت فضای مجازی وجود دارد. سیاست هایی که براساس یک سبک زندگی درست و مطلوب نیست.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین تراشیون در خاتمه گفت: فضای مجازی آسیب‌های جسمانی زیادی را به وجود می آورد که از علائم آن می توان به، بی حوصلگی، رنگ پریدگی، آسیب دیدن حافظه، مشکلات جسمانی، مشکلات حرکتی، مشکلات عضلانی، آسیب بینایی، آسیب مفاصل دست‌ها، اضافه وزن، کمر درد و سردرد اشاره کرد.


نظرات کاربران
کد امنیتی