1400/09/17
برگزاری وبینارمجازی مهارت های ارتباطی از منظراسلام
به همت واحد آموزش بیمارستان ضیائیان وهمکاری مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، کارگاه مجازی با عنوان « مهارت های ارتباطی از منظراسلام » ویژه کارکنان بیمارستان ضیائیان، روز یک ‌شنبه 7 آذر 1400 به ‌صورت مجازی در سامانه اسکای روم برگزار شد.
برگزاری وبینارمجازی مهارت های ارتباطی از منظراسلام

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این کارگاه ساعت 13 روز یک ‌شنبه 7 آذر 1400، با حضور دکتر حسین سرو قامت، مشاور عالی مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه به‌ صورت مجازی در سامانه اسکای روم برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر سرو قامت، ضمن تعریف ارتباط موثروشایط ارتباط گفت: بخش مهمی از مشکلات فردی، خانوادگی و اجتماعی انسان ها مربوط به همین ارتباط غیر موثر است. هر چیزی که بتواند انتقال پیام  را قطع کند و یا باعث سوء تفاهم بشود  به آن ” مانع ارتباط ” گفته می شود. موانع ارتباطی از این جهت که نمی گذارند ارتباط موثر برقرار شود ، آسیب های جدی به روابط وارد می کنند و باید برای حذفشان تلاش کرد.
وی در ادامه اظهار داشت: مهارت ارتباط موثر از نگاه پيامبر(ص) و ائمه(ع) نيز مورد توجه بوده و در سخنان ارزشمند ايشان نيز همواره به اين موضوع اشاره شده است: امام علي(ع) می فرمايند: ارزش انسان از گفتارش شناخته مي‌شود. ايشان همچنين توصيه كرده‌ اند که زبانت را به نيكو سخن گفتن عادت بده تا از ملامت ايمن باشيد.

دکتر سرو قامت در خاتمه گفت: محبت کردن به افراد از مهارت های فوق العاده موثر در ارتباط  می باشد.


نظرات کاربران
کد امنیتی