1398/03/08
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده: تربیت، فرآیندی مستمر و مسیر تکامل انسان لایتناهی است
در راستای نهضت تفسیر قرآن کریم رمضان 1440، دومین جلسه تفسیر سوره احزاب ویژه کارکنان دفتر نهاد، در سالن شورای نهاد برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده: تربیت، فرآیندی مستمر و مسیر تکامل انسان لایتناهی است
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دومین جلسه نهضت تفسیر سوره احزاب ویژه کارکنان دفتر نهاد، از ساعت 14 روز سه‌شنبه 7 خرداد 98 با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد.
در ابتدای جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خوشامدگویی به حضار و گرامی داشت لیالی قدر و با اشاره به آیه 21 سوره شریفه احزاب «لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا ـ البته شما را به رسول خدا (چه در صبر و مقاومت با دشمن و چه دیگر اوصاف و افعال نیکو) اقتدایی نیکوست، برای آن‌کس که به (ثواب) خدا و روز قیامت امیدوار باشد و یاد خدا بسیار کند» اظهار داشت: این آیه در عین کوتاهی و سلیسی معنا، بسیار عمیق و پرمعناست. همچنین از همه مناظر تربیتی، عرفانی، اخلاقی و اجتماعی حرف دارد و خیلی از ابعاد انسانی را پشتیبانی می‌کند.
وی در ادامه اظهار داشت: تربیت فرآیندی است که از یک نقطه آغاز می‌شود اما پایانی ندارد و مسیر تکامل انسان لایتناهی است.
وی در ادامه با اشاره به این حدیث که عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند، افزود: انسان حتی اگر دارای صفات الهی و پیامبر هم باشد تا پایان عمر بی‌نیاز از دعا نیست.
مسئول نهاد در ادامه با اشاره به اینکه مراتبی برای اسلام و ایمان وجود دارد؛ اظهار داشت: این مسیر و مراتب بدون داشتن «الگو» طی نمی‌شود و کسی که می‌خواهد در مسیر الهی گام بردارد باید الگو داشته باشد و بر اساس این آیه شریفه، بهترین الگو در این مسیر، وجود نازنین پیامبر مکرم اسلام صلی‌الله علیه و آله است و ما می‌توانیم برای اصلاح هر بعدی از خودمان از وجود مبارک ایشان استفاده کنیم.
دانشیار مرکز علوم قرآن، حدیث و طب دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش دیگری از سخنان با اشاره به اهمیت جایگاه شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان به‌عنوان محتمل‌ترین شب قدر، اظهار داشت: برای این شب اعمال خاصی به‌غیراز اعمال مشترک شب‌های قدر در مفاتیح‌الجنان ذکرشده است که یکی از ویژه‌ترین این اعمال، قرائت سوره‌های «روم»، «عنکبوت» و «دخان» است که با تدبر در آیات این سوره‌ها، انسان می‌تواند به ارتباط مفاهیم این سور با شب قدر پی ببرد.
وی در خاتمه اظهار داشت: وقتی سیره امام خمینی (ره) را ملاحظه می‌کنیم، متوجه می‌شویم که الگوی اخلاق عملی امام، همین کتاب مفاتیح‌الجنان بوده و ایشان مقید به انجام دقیق و کامل اعمال عبادی این کتاب شریف بوده‌اند.

نظرات کاربران
کد امنیتی