1398/05/16
مراسم تکریم و معارفه مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، از خدمات حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده تقدیر و حکم مسئولیت حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی به‌عنوان مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ابلاغ شد.
مراسم تکریم و معارفه مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مراسم تکریم حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر نیکزاد عیسی زاده و معارفه حجت‌الاسلام‌والمسلمین میر مجید سیدقریشی به‌عنوان مسئول جدید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران از ساعت 11 روز چهارشنبه 16 مرداد 98 با حضور دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر بهادری، رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه، اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه، روسا و مدیران بیمارستان‌ها و جمعی از مسئولین دانشگاه در سالن جلسات طبقه نهم ساختمان ستاد برگزار شد.
در ابتدای جلسه رسولی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ضمن تقدیر از خدمات حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده در دوران مسئولیت، اظهار داشت: حاج‌آقا عیسی زاده همیشه مانند پدری مهربان برای بسیج و تشکل‌های دانشجویی بود و یکی از عوامل مؤثری بود که باعث شد اردوهای جهادی دانشگاه به این سطح بالا برسد.
وی در ادامه ضمن خیرمقدم به حجت‌الاسلام قریشی گفت: با توجه به سوابقی که از شما سراغ داریم امیدواریم شاهد ایجاد یک تحول مثبت در حوزه فرهنگی دانشگاه باشیم.
در ادامه دهقانی، مسئول انجمن اسلامی دانشگاه با اشاره به نگاه منصفانه حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیسی زاده به همه تشکل‌های دانشگاه گفت: هر جا بی‌مهری‌هایی نسبت به انجمن می‌شد، حاج‌آقا عیسی زاده وارد می‌شدند و انجمن اسلامی موردحمایت و محبت ایشان قرار می‌گرفت.
وی با اشاره به بیان مقام معظم رهبری که دانشگاه را محیطی امن و غیرامنیتی معرفی می‌کنند؛ گفت: ضمن خیرمقدم به حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی، از ایشان خواهشمندیم که کرسی‌های آزاداندیشی را در دانشگاه احیا کنند و امیدوارم این نگاه منصفانه به همه تشکل‌های دانشجویی، در این دوره نیز ادامه پیدا کند.
در ادامه دکتر مهدی ناطق پور، دبیر هم‌اندیشی استادان دانشگاه با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران از حیث دارا بودن دانشمندان برجسته، در جایگاه ممتازی قرار دارد؛ گفت: نگاه حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیسی زاده به این نکته بسیار دقیق و موشکافانه بود و نکته‌ای که به‌شدت موردتوجه قرار می‌داد این بود که استادان و کارشناسانی که برای دوره‌های دانش‌افزایی انتخاب می‌شوند، دارای ویژگی‌های برجسته و ممتازی درزمینهٔ کاری خود باشند.
وی از حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی به‌عنوان فردی فاضل و متواضع یادکرد و گفت: ایشان بسیار فروتن و متواضع هستند و امیدوارم دانشگاه از وجود ایشان نهایت بهره را ببرد.
سخنران بعدی مراسم دکتر رحمان رستمیان، معاون فرهنگی دانشگاه بود که ضمن تقدیر از دوران پربار مسئولیت حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیسی زاده گفت: ذات مسئولیت جابجایی و تغییر است و مسئولین همواره باید آماده تغییرات باشند.
وی افزود: حاج‌آقا عیسی زاده در تصمیم‌گیری بسیار خیرخواهانه، مدبرانه و مسئولانه عمل می‌کرد و معیارهای زیادی را در تصمیمشان لحاظ می‌کردند که این عملکرد موفق در دوره بیش از ده‌ساله، حاصل همین نوع نگاه و تفکر است.
در ادامه دکتر رضایت، عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی دانشگاه با اشاره به ویژگی‌های ممتاز شخصیتی حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیسی زاده گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران نماد آموزش عالی کشور و ازلحاظ دارا بودن استادان و دانشجویان نخبه، ویژه و خاص است و خوشبختانه نگاه حاج‌آقا عیسی زاده به مسائل فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه بسیار ویژه و حمایت‌گرانه بود.
در بخش بعدی مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده ضمن تقدیر از رئیس و هیئت‌رئیسه دانشگاه برای برگزاری این مراسم باشکوه گفت: از همه عزیزانی که منت بر من گذاشته و در این مراسم شرکت کردند به‌ویژه استاد بهادری عزیز، افتخار دانشگاه و کشور – که علیرغم کسالت در این مراسم شرکت کردند – قدردانی می‌کنم.
وی با اشاره به دوران پرفرازونشیب 13 ساله خدمت در دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: حضور در دانشگاه علوم پزشکی تهران که از وجود استادان بزرگ و دانشجویان نخبه بهره‌مند‌است؛ مایه افتخار و مباهات هر مسئولی است و به‌نوبه خود حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی را در این دانشگاه بزرگ تبریک می‌گویم.
وی با اشاره به حمایت‌های فراوان ارکان دانشگاه از دفتر نهاد، اظهار داشت: به‌طور خاص از دکتر حلب چی معاون دانشجویی و دکتر رستمیان، معاون فرهنگی دانشگاه سپاسگزارم که اگر توفیقی برای دفتر نهاد حاصل شد، بدون حمایت و تلاش این بزرگواران محقق نمی‌شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده در بخش پایانی سخنان خود گفت: لازم است از تلاش همه همکارانم در دفتر نهاد تشکر کنم، همچنین تقدیر ویژه‌ای دارم از همسر و فرزندان عزیزم که سختی‌های مسئولیت را بر من هموار کردند.
در ادامه دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، با اشاره به قدمت 168 ساله دانشگاه به ارائه آماری از دانشگاه پرداخت و گفت: این دانشگاه با 22 هزار 500 کارکنان، 12 تا 13 هزار دانشجو، 900 دانشجوی خارجی از 45 کشور و پنج قاره دنیا، هزار و 800 عضو هیئت‌علمی و 103 مدیر گروه آموزشی، خدمات گسترده آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی بسیاری را به جامعه را ارائه می‌دهد.
دکتر کریمی بابیان اینکه ورودی‌های دانشگاه در بیشتر رشته‌ها، جز بهترین‌های کشور هستند گفت: 70 تا 80 داوطلب اول کنکور سراسر پزشکی این دانشگاه را انتخاب می‌کنند. افزون بر ورودی‌های کنکور سراسری، 2 هزار 600 تا 2 هزار و 700 تن از برترین‌های تخصصی و فوق تخصصی کشور در بیمارستان‌های دانشگاه آموزش می‌بینند.
رئیس دانشگاه در توضیح گستره درمان دانشگاه گفت: در 14 بیمارستان دانشگاه، با بیش از 4 هزار و 500 تخت فعال، تمامی اعمال جراحی پیشرفته و روش‌های نوین درمانی، به بیماران سراسر کشور ارائه می‌شود. سالانه 5 میلیون بیمار به اورژانس و درمانگاه‌های بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند و 300 هزار نفر بستری‌شده و 220 هزار نفر از آنان مورد عمل جراحی قرار می‌گیرند.
دکتر کریمی در بخش دیگری از سخنانش به بیان دغدغه‌های خود در شرایط موجود پرداخت و گفت: امروزه عده‌ای تلاش می‌کنند جوانان را به‌عنوان سرمایه‌های اصلی دانشگاه و کشور، ناامید کنند تا کشور از وجود این سرمایه‌ها خالی شود؛ دانشجویان دانشگاه نیاز به مراجع و پشتوانه‌های فکری دارند که بتوانند به آنان مراجعه کنند و باید تلاش کنیم این تفکر که در فضای کنونی کشور نمی‌توان کاری کرد را بشکنیم و همه ما در این زمینه مسئول هستیم.
رئیس دانشگاه بابیان اینکه همکاران دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وظیفه سنگینی بر عهده‌دارند گفت: دکتر عیسی زاده نیز در ایجاد جاذبه بین استادان و دانشجویان نقش مهمی داشتند و موفق عمل کردند و امیدوارم با حضور حاج‌آقا قریشی نیز این روند باقوت بیشتر ادامه پیدا کند.
در ادامه مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیخته اعضای خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: حضور در جمع بزرگان دانش این سرزمین مغتنم و ارزشمند است و حضور در جمع این بزرگان را توفیق خود می‌دانم.
وی در ادامه با بیان اینکه «تربیت نیروی متخصص موردنیاز جامعه»، «حل مسائل جامعه» و «پیشبرد علم و تحول دانش» کارویژه‌های دانشگاه و انتظارات ما از آن است؛ گفت: در حوزه تربیت متخصص انتظار ما این است خروجی دانشگاه علاوه بر اینکه فردی متخصص و دارای شایستگی‌های علمی و کاربردی باشد؛ ازلحاظ اخلاقی و معنوی هم دارای ویژگی‌های ممتاز باشد و اصولاً فردی باشد که از همه لحاظ شایسته و باعث افتخار است.
وی با اشاره به تحول عظیم و چشمگیر در حوزه بهداشت و درمان کشور در سال‌های اخیر، گفت: امروزه تقریباً همه افراد از سلامت معنوی به‌عنوان بعد چهارم سلامت فردی یاد می‌کنند و این نکته فرصت ویژه‌ای را در اختیار فعالان این حوزه قرار می‌دهد که بتوانند در کنار ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، ابعاد معنوی وجود انسان‌ها را نیز تحت مداوا و درمان قرار دهند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با ابراز قدردانی از خدمات ارزشمند حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده در دوران تصدی مسئولیت، گفت: موفقیت ایشان در دانشگاه از بیان استادان معزز حاضر در جلسه قابل‌مشاهده و ایجاد این ارتباط عمیق بین دانشمندان دانشگاه و این شاگرد مکتب امام صادق (علیه‌السلام) مایه افتخار همه ماست.
وی در خاتمه از قبول مسئولیت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی تقدیر کرد و گفت: حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی با کوله باری از تجربه عملیاتی در صف و ستاد و اجرای طرح‌های نوآورانه در دوران تصدی مسئولیتشان به‌عنوان «معاون فرهنگی و سیاسی» و «معاون آموزش و پژوهش» نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، قبول زحمت کردند و امیدوارم حضور ایشان در دانشگاه منشأ خیروبرکت باشد.
سخنران پایانی این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی بود که ضمن تقدیر از خدمات حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده، گفت: کار فرهنگی در دانشگاه، یک کار جمعی است و برای به نتیجه رسیدن آن نیازمند حمایت همه ارکان دانشگاه هستیم.
وی با اشاره به پیشرفت‌های بزرگ ملت ایران در سال‌های اخیر، اظهار داشت: ملت ما علیرغم فشارها و تنگناهایی که در سال‌های اخیر با آن مواجه شده است، به انسجام خوبی دست‌یافته که ان شاء الله ثمره این بالندگی، تولیت ثروت و بهره‌مندی مردم از مواهب آن خواهد بود.
مسئول نهاد در پایان با تأکید بر نقش والای استادان در تأثیرگذاری فرهنگی نسبت به دانشجویان، ابراز داشت: دست یاری به سمت همه استادان، دانشجویان و کارکنان فرهیخته دانشگاه را در پیشبرد امور فرهنگی دراز می‌کنیم و امیدواریم دست در دست هم بتوانیم آینده درخشانی برای این کشور و مردم رقم بزنیم.
در بخش پایانی مراسم، حکم مسئولیت حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی به‌عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران ابلاغ و با اهدای هدایایی از خدمات حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده تقدیر شد.


نظرات کاربران
کد امنیتی